– Bäst bingobonus på nätet –

Chattspel

Du som gillar att spela på internet gör det för att du gillar spänningen och vissa spelar spel som behöver högsta möjliga tystnad eftersom du måste tänka och vara koncentrerad för att vinna, som i poker och blackjack. Andra typer av spel som bygger mest på tur som slots och skraplotter behöver vi så klart inte koncentrera oss för att vinna. Men i alla typer av spel så finns det så kallade sidospel som alla kan spela och det är mest vanligt i bingo. Om du har spelat bingo tidigare på nätet så är det ett perfekt sätt av avsluta en omgång av bingo på. Skrapa en lott eller spela på slots kan ge dig extra pengar och det är en härlig känsla när pengarna rullar in så klart.

Bingohallarna nedan erbjuder bra villkor och rekommenderas av oss:

Bingosajt Ranking Insättningsbonus Spela nu!
Bingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
Maria Bingo
5 stjärnor bingo 200 % upp till 1000 kr Spela här
Bertil.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
MamaMiabingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 500 kr Spela här
William Hill Bingo
5 stjärnor bingo 400 % upp till 400 kr Spela här

Att spela bingo online är ett av de mest populära sätten av att spela bingo på idag, och den vanligaste typen är klassiska bingon. Du känner säkert igen den från bingohallen eller från tv, men texten BINGO på din bingobricka upptill och nummer nedtill i ett rutmönster. Det sker utrop i rask takt som ”Bertil 6” och man markerar då siffran 6 under bokstaven B. Utropen kommer att fortsätta till en eller några få bingo samtidigt genom att ha fem nummer i rad på sin bingobricka. Det finns också omgångar som passerar utan att det finns någon vinnare, och en ny omgång startas.

Nu eftersom vi spelar bingo online så finns det varianter av bingo som 75 bollars bingo, 80 bollars bingo och 90 bollars bingo. Du har också variantbingo vilket är exakt som klassik bingo med skiljer sig på hur du kan vinna. Du kan i variantbingo även vinna genom att ha fem nummer i rad vågrätt, lodrätt och diagonalt. En annan stor variant av bingo är mönsterbingo, där man istället för att ha en rad för att få bingo, så skall man fylla ett mönster. Mönstret kan vara allt mellan himmel och jord som en bokstav, siffra eller en blomma. På nätet hitta du mängder av gratis bingospel.

Eftersom bingo i grund och botten är ett sällskapsspel så finns det en chattfunktion som är inbyggd och du kommer att ha ett socialt liv även på nätet när du spelar bingo. Nu finns det även så kallade chattspel som är helt gratis att delta i när du spelar bingo online. Dessa spel startas alltid av en värd, och därför så spelas de mest dagtid och kvällar. Det är mindre typer av spel som alla kan vara med i när man spelar och ett exempel på ett chattspel är Lucky 8´s där spelaren väljer två stycken nummer mellan 1 och 75 som har en 8 i sig. Den som har dessa nummer från utropen och skriver också i chatten exempelvis **Lucky 8** kommer att vinna en mindre summa pengar. Man kan säga att chattspel är en form av sidospel, men som finns i den inbyggda chattfunktionen. Alla dessa spel är också mindre och instruktioner ges ut innan spelet börjas. Det är helt upp till dig så klart om du vill delta eller inte.

Toppendeals hos: